Velkommen til Tårnbyveien Nord Borettslag. Her finner du informasjon om borettslaget, kontaktpersoner, forum for beboere mm.

OM OSS

Laget består av 178 rekkehus, fordelt på 4, 5 og 6 roms enheter. Pent beplantet og velholdte utearealer. Barnevennlige omgivelser med lekeplasser og fellesarealer. Dyrehold tillatt etter registrering av styret. Hund/katt-regler. En garasje pr leilighet, ellers oppmerkede parkeringspkasser.

Skoler: Barna i vårt borettslag sogner til Gjellerås Skole (1-7 klasse) som ligger rett bak Skjettensenteret. Ca 10 minutter gange. Stav Ungdomsskole ligger rett opp bakken for Gjellerås og er helt ny (ferdig høsten 2003). 
Barnehager: Det finnes flere kommunale-, private- og familiebarnehager på Skjetten. Informasjon finner du på Skedsmo Kommune sine hjemmesider.
Butikker: Det er gangavstand til Skjetten nærsenter med dagligvarer, Nille, frisør, kiosk, kles- og gavebutikk, blomster og pizza.
På Skjettensenteret finnes også post i butikk, apotek, Skjetten Legesenter, tannlege og fysioterapaut.
Helsestasjon: Helsestasjonen har nye flotte lokaler på Stav Ungdomsskole.
Skoletannlege: På Gjellerås Skole
Idrett: Skjetten sportsklubb aktiviserer barn og unge i alle aldre med fotball, basket, håndball, svømming etc. Se deres hjemmeside her
Lekeplasser: Vi har hele 7 lekeplasser for våre barn å boltre seg på i vårt Borettslag. Hele Skjettenbyen er godt dekket med lekeplasser, ballplasser og skøytebaner om vinteren.
Skjetten Fritidssenter: Jolly har åpent for barn og unge flere dager i uken. Det ligger nederst i Landskronaveien ca 5-10 minutters gange fra oss.


Tårnbyveien Nord Borettslag
C/O BORI
Postboks 323
2001 Lillestrøm

Telefon: 452 06 921 (styretelefonen er betjent alle dager, men typisk på ettermiddag/kveld. Legg igjen beskjed på svareren om noe haster. Haster det ikke så bruk mail. Styret etterstreber å besvare beskjeder senest i løpet av tre dager)

E-posttarnbyveien@skjetten.no

Org.nr: 948 344 300

Fakturaadresse:
Tårnbyveien Nord Borettslag
c/o Fakturamottak: BORI
Postboks 4381 Vika
8608 Mo i Rana

TårnbyveienDe siste fem nyheter

 • Fredede arter i ravinedalen mellom TÅrnbyveien og Alingsåsveien Det er oppdaget fire rødlistede arter i ravinedalen mellom Tårnbyveien og Alingsåsveien. Det betyr at alle former for inngrep på umiddelbart opphøre. Det er derfor ønskelig at det ikke dumpes ...
  Posted Sep 26, 2018, 1:52 PM by marianne lund
 • Høstdugnad - info fra OU Det har kommet skriv i postkassen med info blant annet om høstdugnaden. Dugnaden utgår, men andelseiere bes rydde mellom parseller slik at rømningsveier holdes frie for trær, busker og kratt ...
  Posted Sep 26, 2018, 1:49 PM by marianne lund
 • Innmelding av skade på bolig Borettslaget er nå forsikret i Gjensidige Forsikring.Ved skade på bolig skal styret alltid kontaktes og i de aller fleste tilfeller er det styret som melder inn skaden til forsikringsselskapet ...
  Posted Jun 9, 2018, 4:03 PM by marianne lund
 • Søppeldunker på lekeplassen er fjernet ROAF har fjernet søppeldunkene på lekeplassene  i borettslaget. Pass på å ta med eget avfall hjem fra lekeplassene så vi holder det ryddig og pent rundt oss.
  Posted May 30, 2018, 10:38 AM by marianne lund
 • Komprimatorbilen 2018 Komprimatorbilen kommer første tirsdag hver tredje måned. Komprimatorbilen kommer altså 7. august og 6. november.Hver leilighet kan kaste tilsvarende et lite tilhengerlass. Beboer må selv være tilstede for å ...
  Posted May 23, 2018, 12:17 PM by marianne lund
Showing posts 1 - 5 of 14. View more »